Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

    
dimpikpapeir.blogspot.com

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

            ΠΙΚΠΑ   ΠΕΙΡΑΙΑ                                                                           

Πειραιάς, 10/02/2016


 2η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Προς τους κ.κ. Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών / τριών

του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ Πειραιά


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Σας ανακοινώνουμε  ότι κατά το διδακτικό έτος 2015-16 θα διεξαχθεί  στο σχολείο μας  πρόγραμμα κολύμβησης  στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΝ στην πλαζ στα βοτσαλάκια.

Το πρόγραμμα  θα υλοποιείται  κανονικά κάθε Τρίτη και Πέμπτη και σ’ αυτό θα συμμετέχουν μόνο όσοι μαθητές έχουν εξεταστεί κατά το τρέχον διδακτικό έτος 2015-16 από καρδιολόγο και δερματολόγο.

Όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να επιστρέψουν στο σχολείο συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση και να προσκομίσουν τις βεβαιώσεις των γιατρών.

Η  εκπαιδευτικός  φυσικής αγωγής

ΛΑΖΑΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


( Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 16/02/2016 και ορίζεται ως προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών η 26η /02/2016 )


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ



…….υπογραφόμεν……………………………………………………. ………………………………………………………………… γονέας /κηδεμόνας  τ …μαθητ…………………………………………………………………………………

δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω την συμμετοχή  του παιδιού μου στο πρόγραμμα κολύμβησης του σχολείου στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΝ στην πλαζ βοτσαλάκια κάθε Τρίτη και  Πέμπτη. Το πρόγραμμα θα υλοποιείται με υπεύθυνη τη γυμνάστρια Λαζαρίνη Γεωργία και η μετάβαση θα γίνεται με τα πόδια με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

Επίσης θα προσκομίσω στο σχολείο πρόσφατη ειδική βεβαίωση του τρέχοντος διδακτικού έτους 2015-16 από καρδιολόγο και δερματολόγο που θα αναφέρει ότι ο/η μαθητής/ τρια επιτρέπεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.




Υπογραφή γονέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου