Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             
Σας ενημερώνουμε ότι:

Tα παιδιά σχολικής ηλικίας, που είναι ασφαλισμένα στον ΕΟΠΥΥ, με τη φροντίδα των γονέων ή κηδεμόνων τους, μπορούν να προσέρχονται, στα παρακάτω Νοσοκομεία, για δωρεάν εξέταση και χορήγηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, που αφορούν το Ατομικό Δελτίο Υγείας καθώς και τα Πιστοποιητικά Υγείας (οδοντολογική, καρδιολογική και οφθαλμολογική εξέταση), για εγγραφή στην Α’ τάξη για το νέο σχολικό έτος 2012-2013. Τα παιδιά θα εξετάζονται από καρδιολόγο ενηλίκων και μόνο σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, θα συνιστάται η περαιτέρω εξέταση από παιδοκαρδιολόγο.

Ο προγραμματισμός των επισκέψεων των ενδιαφερομένων  (μέσω του συστήματος των τηλεφωνικών ραντεβού ή όπως αλλιώς έχει ορισθεί η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων) θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ώρες και ημέρες όπως αυτές προκαθορίζονται από το κάθε Νοσηλευτικό ίδρυμα ως εξής:

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»: Προσέλευση στα Εξωτερικά Ιατρεία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 9.00 πμ – 11.30 πμ, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού για καρδιολόγο, οφθαλμίατρο και οδοντίατρο. Τηλ.επικοινωνίας: 210 58.31.999 και 210 58.31.000 (εσωτ.2000), από τις 8.30 καθημερινά έως και τις 15 Νοεμβρίου 2012.

Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά «ΑΓΙΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»: Προσέλευση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε πρωινό ωράριο, 2 φορές την εβδομάδα, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και έως πέντε μαθητές κάθε φορά. Τηλ.επικοινωνίας: Γραμματεία των Τ.Ε.Ι. 213 20.77.547

Σημείωση: το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, αρμοδιότητας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά «ΑΓΙΟΣ   ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» στερείται των αναγκαίων προς έκδοση πιστοποιητικών υγείας ειδικοτήτων – πλην παιδίατρου – και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συμμετάσχει στην εν λόγω διαδικασία.


Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» - Κέντρα Υγείας αρμοδιοτήτων του (Κ.Υ Αίγινας, Κ.Υ.Γαλατά): Προσέλευση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία. Τηλ. επικοινωνίας: 210 43.92.575 – 639.


Παρακαλούμε για την ενημέρωση των γονέων σχετικά με τον προγραμματισμό των επισκέψεών τους στα αρμόδια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας .

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου 




                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου